Våra Partners

Våra Partners

Vår ridklubb har ett partnerskap med följande företag. Vi tackar alla partners för det samarbete ni tillför vår klubb.

Våra Partners

SCA
SCA är betydelsefullt för det svenska samhället, en viktig arbetsgivare med starka band till de samhällen i norr där våra industrier och verksamheter är belägna. Vi skapar arbete, utvecklar infrastruktur och vi skapar exportinkomster av en förnybar naturresurs. Vi ska fortsätta att skapa långsiktigt värde för våra ägare, kunder och medarbetare.
Play Video
YesBox Stallströ
Vi på YesBox skräddarsyr vårt stallströ för dina behov. Vi har som mål att kunna erbjuda dig en lösning som är optimal för din verksamhet. Oavsett om du driver stort eller smått vill vi att du skall vara nöjd. Vår önskan är att du och dina djur alltid skall få det bästa.
Sommare Horsewear
Vi hjälper verksamheter att skapa en egen kollektion med kläder och tillhörande logga, ni får enkelt ett inlogg där alla medlemmar får tillgång till klubbkläderna, medlemmarna betalar enkelt direkt i webben och väljer själv vad de önskar köpa in.
Real Gymnasiet
Vi vill ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas under skoltiden – och i framtiden. Vi återinvesterar vinster i våra verksamheter för att utveckla dem vidare. Det har resulterat i att vi har en stabil grund för tillväxt och ekonomi som skapar trygghet för våra elever, medarbetare och partners.
Evonella Garden
Evonella Garden är en handelsträdgård som sedan 2018 drivs av 4 entusiaster med olika bakgrunder. Vår vision är att Evonella Garden ska bli den naturliga mötesplatsen för alla människor som intresserar sig för blommor och trädgård.
Bergsåkers Hästklinik
I moderna lokaler bedriver vi hästsjukvård med ett mångfasetterat utbud av undersökningar och kirurgi.
Länsförsäkringar Västernorrland
Vi drivs av en idé – inte av en börskurs. Vi påverkas inte av kortsiktiga vinstkrav utan har en genuin vilja att bygga långsiktiga relationer med både dig som kund och med det samhälle där du lever och verkar. Det har vi alltid gjort och kommer alltid att göra. Vi ägs av dig och då blir valet mellan långsiktig trygghet och kortsiktiga vinster väldigt enkelt.
Hööks
Hööks är Skandinaviens ledande företag inom hästsportsbranschen och har ett brett sortiment med allt för ryttare, häst och hund. Vi erbjuder alla aktiva utövare av häst- och hundsport ett prisvärt sortiment av utrustning, kläder och skor med rätt design, funktion och kvalitet. Vi har ett stort nät av butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland och försäljning via webbutik.
Bilbolaget
Företaget där personlig omtanke skapar upplevelser utöver det vanliga Bilbolaget är ett familjeägt företag som sålt Volvo i över 85 år. Men vi är mycket mer än bara en Volvohandlare. Idag säljer vi både nya och begagnade person- och transportbilar från ett stort antal märken samt har ett lastvagns- och ett fastighetsbolag. Vi vill ge våra kunder de bästa råden och skapa upplevelser utöver det vanliga. Därför erbjuder vi helhetslösningar – från försäljning av bilar och lastbilar till service och anpassade tjänster som finansiering, försäkring och drivmedel.
Grafströms Sulkytillverkning AB
Grafströms Sulkytillverkning AB grundades redan 1933 av Nils Oscar Grafström som var en skicklig snickare i Selånger. I samband med att Bergsåkers Travbana byggdes ökade efterfrågan på smidigare tävlingsvagnar för travlopp och byns snickare Nils Oscar byggde sin första tävlingssulky. Sonen Torsten Grafström tog senare över rörelsen och utvecklade tillverkningen tillsammans med sin son Benny Grafström. Fler modeller av vagnar togs fram, speedcart och rockard. Med en fantastisk känsla och kunskap om material och konstruktion har Grafströms travvagnar utvecklas under årens lopp och är otroligt omtyckta för sin komfort och slitstyrka.
Krafft
KRAFFT är ett svenskt varumärke som ägs av Lantmännen – ett kooperativ som ägs av 19 000 svenska bönder. Vi lanserade vårt första foder för mer än 30 år sedan, baserat på övertygelsen om att varje häst är unik och att individuellt optimerat foder kan göra hela skillnaden; för att din häst ska hålla sig frisk och balanserad, och prestera sitt allra bästa.

Sundsvalls RK – Ridsport
Kungsnäs 122
85591 Sundsvall

Copyright © 2024 Sundsvalls Ridklubb

SRK Alkohol- och Drogpolicy

Vi på SRK strävar efter en trygg och positiv miljö för alla våra medlemmar. Vi tar tydligt avstånd från användning av alkohol och droger.

Viktiga punkter:

  • Nolltolerans: Ingen alkohol vid barn- och ungdomsaktiviteter.
  • Evenemang: Ingen alkoholförsäljning, strikt kontroll vid entréer.
  • Lag och ordning: Följer alla lagar om alkoholförsäljning och marknadsföring.
  • Sponsring: Ingen alkoholrelaterad sponsring till vår barn- och ungdomsverksamhet.
  • Förebilder: Våra ledare agerar som positiva förebilder.

SRK värnar om att föräldrar ska känna sig trygga med att deras barn deltar i vår verksamhet.