Clinic med Karin Engström
2023-09-22 13:38:58
KarinEngstrom-2048x1423-1

Lördag den 23 september kommer Karin Engström till Sundsvalls Ridklubb för att hålla en clinic på temat "Hållbarhet från grunden". Karin kommer att presentera sitt koncept och demonstrera det genom två olika ekipage, ett hoppekipage och ett dressyrekipage. Karin visar även häst för hand och demonstrerar hur du med hjälp av tömkörning kan lösgöra och rakrikta din häst och på så vis nå dina mål snabbare. Grundridning är det som tar oss alla vidare från de lätta klasserna och upp mot högre mål och det är fokus för Karin undrer clinicen.

Datum: Lördag 23 september

Tid: 15:00-18:00

Plats: Sundsvalls Ridklubb

Pris: 100 kr för medlemmar i Sundsvalls Ridklubb och 150 kr för övriga. Betalas med Swish vid entrén. Swedbank och Sparbankstiftelsen bjuder alla barn och ungdomar under 18 år på entréavgiften.

Program

15:00 Inledning med teori – plats: Café Krubban

15:50 Tömkörning – Stora ridhuset

17:00 Ekipage rider – Stora ridhuset
18:00 Avslutning

Hästar/ekipage som deltar

Shanoo, sto född 2014, e. Orestus, u. Kilpatrick Miss Cruise, e. Cruising. Imp. Irland

Silverbell, sto född 2012, okänd härstamning. Imp. Irland

Celina Kristmansson – Fun Factory, val. Född 2009, e. Fürst Nymphenburg u. Roxette ue. Rosentau. Imp. Tyskland.

Saga Sahlman – Harley Quin, sto född. 2015, Holsteiner, e. Quarz, u. CanCan, ue. Cancara. Imp. Danmark.

Servering

Det finns möjlighet att förbeställa mat till pausen. Bakad potatis med skagenröra eller currykyckling och sallad: 80 kr. Du beställer din mat genom att skicka ett SMS till Carina på 070-891 94 64. Matbeställningen är bindande och måste göra senast lördag kl. 10.00. Betalning sker via Swish i cafét.

Anmälan: - Anmäl dig med namn och epost via denna länk -

 

Om Karin

Karin driver idag företaget Equitran och håller dressyrträning, tömkörning, inridning, unghästträning, rehabträning, kurser, clinics och föreläsningar. Karin har en bakgrund från Flyingen där hon gick stallchefsutbildning 1989-91 och avslutade som kursetta. Efter studierna arbetade hon som stallchef på Bollerups lantbruks­institut och sedan vidare som beridare på Flyinges stora hingststall. Från 2004 arbetade Karin som lärare på Hippolog­programmet, unghäst­kurser och dressyr. Under 2011-2013 var hon projekt­ledare och författare till ett flertal kapitel i boken Flyinge­modellen – Från föl till final. 2007 startade hon sitt företage Equitrain och började i egen regi att utbilda och sälja gångarts­hästar, hålla träningar i dressyr, unghäst­utbildning och tömkörning. Karin har också arbetat utomlands hos bland annat Mette Rosencrantz i USA samt på Hongkong Jockey Club, på Beas River Country Club. Läs er om Karin och hennes verksamhet på equitrain.se.

Clinicsponsor

Swedbank

Sundsvalls RK – Ridsport
Kungsnäs 122
85591 Sundsvall

Copyright © 2024 Sundsvalls Ridklubb

SRK Alkohol- och Drogpolicy

Vi på SRK strävar efter en trygg och positiv miljö för alla våra medlemmar. Vi tar tydligt avstånd från användning av alkohol och droger.

Viktiga punkter:

  • Nolltolerans: Ingen alkohol vid barn- och ungdomsaktiviteter.
  • Evenemang: Ingen alkoholförsäljning, strikt kontroll vid entréer.
  • Lag och ordning: Följer alla lagar om alkoholförsäljning och marknadsföring.
  • Sponsring: Ingen alkoholrelaterad sponsring till vår barn- och ungdomsverksamhet.
  • Förebilder: Våra ledare agerar som positiva förebilder.

SRK värnar om att föräldrar ska känna sig trygga med att deras barn deltar i vår verksamhet.